Dezvoltari imobiliare


Dezvoltari imobiliare proprii

DEZVOLTARI IMOBILIARE PROPRII

Domeniul dezvoltarilor imobiliare este in continua crestere, iar noi ca participanti activi, interesati de buna functionare si de consolidare a sa, nu puteam sa nu ne implicam si mai mai mult.

In calitate de dezvoltatori investim in proiecte cu respectarea principiilor de eficientizare energetica. In sensul acesta am conceput dezvoltarea unor unitati rezidentiale ce pot functiona autonom utilizand energia solara, energia eoliana si capacitati de stocare a energiei produse.

Credem in proiecte bine concepute, corect executate si cu perspective in care exista o armonioasa corelatie intre functional si estetic. Propunerile noastre pentru piata imobiliara sunt corecte si complete.


Cartier Rezidential Metropolitan

CARTIER REZIDENTIAL METROPOLITAN

Situat la doar 22 km de centrul Bucurestiului, cu acces rapid catre Soseaua de Centura si perspectiva de a avea, la aproximativ 25 km, al doilea aeroport al capitalei, Orasul Mihailesti este al doilea oras ca importanta in Judetul Giurgiu.

Zona este intr-o crestere constanta din punct de vedere imobiliar si comercial, crestere care s-a accentuat mai ales in ultimii doi ani, ceea ce ne intareste convigerea ca investitia noastra va avea succesul scontat.

Pe un teren in suprafata totala de 123.700 m2 avem dezvoltat un concept de 100 de loturi, cu unitati comerciale si rezidentiale organizat intr-un cartier de sine statator. La achizitie terenul avea statut de extravilan agricol, iar in prezent avem aprobat un PUZ, dezmembrarea efectuata si planul de amplasament si delimitare a fiecarui lot.


Case de vacanta

CASE DE VACANTA

Viata tumultoasa a oraselor ne face dornici sa evadam in spatii linistite, departate de zgomot si agitatie.

De-a lungul anilor am investit in doua locatii situate in zona colinara (Campulang Muscel si Rupea), invecinata cu muntii, unde sunt proiectate dezvoltari imobiliare de vacanta. Principala noastra preocupare este de a pune in valoare frumusetea su autenticitatea naturii precum si de a gasi metoda de a respecta arhitectura locala traditionala reinterpretand-o.

Cargotecture sau Glamping, solutia cautata de noi este de a dezvolta unitati de cazare independente si nonconformiste, respactand insa comfortul, situate in cadrul unei proprietati generoase, in jurul a cate unei constructii centrale destinate serviciilor.


Project Management

PROJECT MANAGEMENT

Atat in calitate de dezvoltatori, cat si ca Project Manageri, ne implicam in toate fazele procesului dezvoltarii imobiliare – avand parteneriate cu specialisti in proiectare arhitectonica si de urbanism, firme de constructii si instalatii, design interior si de productie de mobilier pe comanda.

Experienta de peste 25 ani in inginerie ne permite o buna planificare a fazelor de proiectare si constructie, astfel incat sa se evite suprapunerile nedorite sau refacerile. Principiul nostru de management al unui proiect presupune respectarea termenelor stabilite si mai ales incadrarea in bugetul agreat.

Design Interior

DESIGN INTERIOR

Avem un portofoliu de lucrari diverse – de la amenajari de spatii rezidentiale de diverse dimensiuni, spatii de birouri sau constructii noi, in care am asigurat :
- un bun management al lucrarilor prin creearea unui concept coerent al proiectului,
- administrarea resurselor,
- coordonarea furnizorilor de materiale si servicii,
- managementul si supravegherea executiilor si predarea la timp si in parametrii stabiliti a produsului finit.

Consideram ca un client avizat asupra domeniului este un client cu care este mai usor de comunicat, pe care este mult mai usor sa il intelegi si sa ii oferi ceea ce isi doreste.

Din 2015 am inceput o campanie de informare si educare a pietei utilizand propriul blog https://ducasdesign.wordpress.com/ si postarile de pe pagina de facebook: Ducas Consulting – Design your Joy of Life.